SERVICE: +373 (22) 42 18 14
 VÎNZĂRI: +373 (62) 02 57 57

VAS WC SUSPENDAT, GROHE EURO, RIMLESS L.37.4xA.54cm


Cod produs: 83GR0022
Producator: GROHE
Garantie: 60
Disponibil la cerere
Pretul include TVA
Pretul este pe BUC.

0.00 LEIFotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!

578RT1

Specificatii tehnice

Nu exista informatii.
Nu exista informatii.
Nu exista informatii.
1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.


Colecția GROHE Euro transformă chiar și băile mici în obiecte de design inovatoare. Linile curgătoare creează o atmosferă de relaxare în baie și îndeplinesc cerințele stilului individual. Ca urmare a succesului Bau Ceramic, GROHE a introdus o a doua linie ceramică modernă, poziționându-se astfel ca furnizor de servicii complete pentru baie. GROHE beneficiază de o vastă experiență în toate domeniile echipamentelor de baie: inspirația culturii japoneze de îmbăiere a copiilor și decenii de experiență în ceramica de baie caracterizează GROHE ca partener pentru designul armonios al băii dintr- singura sursa.
 
 
Cu designul lor unic, proiectantul GROHE a adaptat produsele liniei Euro ceramice exact pentru a se potrivi cu fitingurile Eurosmart și Eurostyle, precum și cu liniile Eurosmart Cosmopolitan și Eurostyle Cosmopolitan - o combinație perfectă de formă și funcție cu o calitate dovedită. Colecția combină performanța excelentă la un preț atractiv și include tot ce este necesar pentru designul perfect al băii. Un avantaj mai ales pentru băile mici: datorită mărimii lor compacte, chiuvetele și toaletele Euro ceramice fac cea mai eficientă utilizare a spațiului.
 
Tehnologiile inovatoare ale produselor ceramice Euro garantează o igienă maximă și un confort maxim pentru consumator. În timpul procesului de dezvoltare a noilor linii de produse, accentul a fost pus pe toaletele de înaltă calitate, ale căror caracteristici se remarcă în mediul competitiv. Acestea includ, în mod standard, tehnologia de spălare Rimless și un capac care se închide ușor și liniștit și poate fi ușor eliberat din toaletă. Ca urmare, toaletele sunt deosebit de ușor de curățat, iar suprafața de igienă PureGuard previne, de asemenea, până la 99,9% creșterea bacteriilor în colțuri și crăpături datorită ionilor speciali. În plus, toaletele Euro ceramice vin cu tenologia Triplu Vortex, în care trei intrări cu apă creează un vârtej care curăță optim întregul bazin interior. Acest tip de curățare este mult mai silențios decât toaletele tradiționale.
 

Specificații tehnice

BRAND

GROHE

DIAMETRU GAURĂ EVACUARE [mm]

102

MODEL

EVACUARE LATERALĂ

TIP

VAS WC

SERIE

EURO

MATERIAL

CERAMICĂ

LĂȚIME [MM]

374 MM

ÎNĂLȚIME [MM]

361 MM

LUNGIME [MM]

540 MM

DISTANȚĂ ÎNTRE PRINDERI [MM]

180 MM

MONTAJ

SUSPENDAT

FINISAJ

LUCIOS

CULOARE

ALB

 

 


Produse din aceeasi categorie