SERVICE: +373 (22) 42 18 14
 VÎNZĂRI: +373 (62) 02 57 57

UNITATE EXTERNA INVERTER MONOSPLIT ME MITSUBISHI, MUZ-DM25, 9000 BTU,R410A

UNITATE EXTERNA INVERTER MONOSPLIT ME MITSUBISHI, MUZ-DM25, 9000 BTU,R410A

Cod produs: 81ME1004
Producator: MITSUBISHI ELECTRIC EUROPE B.V.
Garantie: 24
Disponibil la cerere
Pretul include TVA
Pretul este pe Buc

8388.00 LEIFotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!

828RT1

Specificatii tehnice

Nu exista informatii.
Nu exista informatii.
Nu exista informatii.
1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.


UNITATE EXTERNA INVERTER MONOSPLIT

Unitate externa de climatizare, dotata cu DC Inverter.
Sistemul inverter este un dispozitiv electronic care permite variatia in mod eficace a vitezei compresorului si in consecin-ta, puterea livrata climatizarii in scopul racirii sau al incalzirii. Motorul ventilatorului de curent continuu, permite un nivel inalt de eficienta energetica. Prezenta conductelor canelate ajuta la marirea suprafetei schimbului de caldura.
Unitatea are certificare Eurovent. Mitsubishi Electric, lider mondial în sistemele de aer condiționat pentru uz rezidențial, comercial și industrial, prezintă sistemul de aer condiționat dotat cu inverter Acesta reprezintă soluția perfectă pentru a transfera aerul rece din afară în locuință. Totodata, pe modul încălzire, el poate lucra și în sens invers. 
Tehnologia Inverter beneficiază de un compresor care își reglează turația pentru a se adapta nevoilor clientului si a-i imbunatati nivelul confortului. El îşi reglează capacitatea de răcire sau încălzire, pentru a-l corela cu temperatura din cameră. Datorită inverterului se reduce timpul de pornire al sistemului ajungându-se mai rapid la temperatura solicitată a camerei. Un alt avantaj este acela că inverterul monitorizează, reglează și menține temperatura mediului, consumul de energie scăzând substanțial.
 
Deși sunt utilizate mai mult pentru răcire, aparatele de aer condiționat pot asigura și o încălzire eficientă. Încălzirea cu un aparat de aer condiționat cu pompă de căldură reprezintă o soluție de încălzire foarte eficientă din punct de vedere energetic. 
 
Date Tehnice: