SERVICE: +373 (22) 42 18 14
 VÎNZĂRI: +373 (62) 02 57 57

SIST INVERTER+CONTROLER OFF-GRID PUR SINUS COMUT AUTO RETEA PV18-3KVA PRO 48V 2400W MPPT 60A

SIST INVERTER+CONTROLER OFF-GRID PUR SINUS COMUT AUTO RETEA PV18-3KVA PRO 48V 2400W MPPT 60A

Cod produs: 35FV1154
Producator: MUST POWER LIMITED
Garantie: 12
Disponibil la cerere
Pretul include TVA
Pretul este pe BucFotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!

©
Invertor multifunctional, ce combina functiile unui inverter clasic, ale unui incarcator solar si ale unui incarcator de baterii.
Afisajul LCD usor de configurat de catre utilizator, permite modificarea diversilor parametrii cum ar fi:
- curentul de incarcare a bateriei
- prioritatea incarcatorului (de la sistemul fotovoltaic sau de la retea)
Regulatorul pe care il are incorporat este de tip MPPT (Maximum Power Point Tracking - urmareste intotdeauna puctul de putere maxima).
ANTETIE ! Acest invertor nu functioneaza fara baterii.

Caracteristici:
- Putere maxima suportata - sistem fotovoltaic : 3000W
- Curent de incarcare maxim - sistem fotovoltaic : 60A
- Tensiunea de scurt circuit a sistemului fotovoltaic : 145V
- Putere consumata (in standby) : 2W
- Inverter cu unda sinusoidala pura
- Interval de tensiune de intrare configurabil pentru aparatura casnica si computerele personale prin setare LCD
- Curent de incarcare baterie configurabil pe baza aplicatiilor prin setare LCD
- Poate fi alimentat in acelasi timp de la sistemul fotovoltaic , de la reteaua publica sau de la un generator electric.
- Protectie la suprasarcina/supratemperatura/scurtcircuit
- Functie de pornire la rece.Un sistem fotovoltaic reprezinta o solutie excelenta pentru a produce electricitate pentru alimentarea consumatorilor casnici. Pentru a ne bucura de toate avantajele pe care acest sistem le ofera avem nevoie de cele mai performante instrumente. MUST POWER ofera un sistem format din inverter multifunctional si controler cu regulator MPPT prin care putem obtine cel mai inalt randament privind conversia energiei solare in energie electrica.
Inverterul multifunctional indeplineste mai multe roluri simultan. Acesta are in primul rand functia de a capta energia generata si de a o transforma in curent alternativ. Principalul beneficiu al invertorului este protejarea retelei electrice si bunurile conectate la aceasta, precum si sistemul de panouri solare in sine. Acesta ofera protectie impotriva supra-alimentarii retelei de tensiune si a blocajelor in cazul unor defectiuni la panourile solare. Un astfel de inverter are un randament foarte ridicat, ce poate ajunge pana la 95%, adica poate transforma 95% din energia captata in curent alternativ.
Controlerul MPPT optimizeaza perfect transferul de energie intre aria de panouri solare fotovoltatice si bateria de acumulatori, reteaua nationala sau pompele solare de curent continuu. Maximum Power Point Tracking - acesta este un dispozitiv electronic care face o analiza a tensiunii de iesire a panoului solar si il compara cu cel al acumultorului. In urma acestei analize dispozitivul decide care este puterea optima care trebuie transferata spre acumulatori in asa fel incat sa fie transferat curentul maxim in Amperi, dinspre panoul solar spre bateria de acumulatori. Cu ajutorul acestui dispozitiv se obtine o crestere intre 20% si 45% a cantitatii de energie transferata in perioada de iarna si intre 10% - 15% in perioada de vara.
Sistemul format din inverterul multifunctional si controlerul solar functioneaza numai impreuna cu baterii. Putem obtine un sistem autonom, off-grid daca optam doar pentru utilizarea bateriilor, sau putem sa conectam sistemul la reteaua electrica sau la un generator de electricitate pentru a suplimenta necesarul de energie. In ambele cazuri vom beneficia de reduceri semnificative ale consumului energetic si vom obtine mai multa independenta energetca.

Specificatii tehnice

Nu exista informatii.
Nu exista informatii.
Nu exista informatii.
1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.


Specificatii tehnice

MODEL PV18-MPKPRO 3K
TENSIUNE DE INTRARE INVERTOR 24 V
TENSIUNE DE IESIRE INVERTOR 230 V
FRECVENTA DE IESIRE 50 HZ
PUTERE INVERTER [W] 2,400
PUTERE MAXIMA INVERTER [W] 4,800
RANDAMENT MAXIM 93 %
PUTERE FARA SARCINA [W] 2
TENSIUNE INTRARE INCARCATOR 60-115 VA
CURENT NOMINAL DE INCARCARE 60 A
INALTIME [MM] 528 MM
LATIME [MM] 295 MM
ADANCIME [MM] 141 MM
MASA [KG] 13.5