SERVICE: +373 (22) 42 18 14
 VÎNZĂRI: +373 (62) 02 57 57

POMPA DE CALDURA AER-APA PHNIX, INCALZIRE/RACIRE, REVERSIBILA PASRW060SB-D-PS 17KW

POMPA DE CALDURA AER-APA PHNIX, INCALZIRE/RACIRE, REVERSIBILA PASRW060SB-D-PS 17KW

Cod produs: 81PCH018
Producator: GUANGZHOU HISEER AIR CONDITIONING CO LTD
Garantie: 12
Stoc limitat
Pretul include TVA
Pretul este pe Buc

89764.00 LEI

Cantitate:  Buc


Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!

826RT1

Specificatii tehnice

Nu exista informatii.
Nu exista informatii.
Nu exista informatii.
1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.


Încălzirea apei se poate realiza cu ajutorul unei pompe de căldură. Puteți utiliza una care funcționează pe principiul extragerii căldurii din aer, pentru a o transfera apei. această modalitate de încălzire a apei prezintă multe avantaje. În primul rând consumul de energie este unul foarte redus. Energia produsă este de cinci ori mai mare decât energia consumată.

Pompele de căldură sunt dispozitive considerate a fi ecologice. Acest lucru este foarte important, deoarece tehnologia tinde spre această direcție tot mai mult. Echiparea casei în mod ecologic este un deziderat ce devine tot mai prezent în viața noastră. Alegerile pe care le facem trebuie să țină cont și de acest aspect. Astfel, asigurăm un mediu mult mai sănătos, și putem găsi alternative mult mai diverse pentru sursele de energie.

 

Există multe zone, chiar regiuni, care nu pot beneficia cu ușurință de aportul combustibililor fosili. În astfel de situații se poate întrebuința cu succes o variantă alternativă. Pompa de căldură poate funcționa cu succes acolo unde părea imposibil să se găsească o soluție viabilă. Țările nordice utilizeză acest sistem de zeci de ani cu deplin succes. Un exemplu ce ar trebui urmat în privința inovațiilor.

Utilizând o cantitate mică de energie electrică, această centrală furnizează suficientă energie pentru asigurarea încălzirii apei menajere. Este ideală ca alternativă în locul utilizării centralelor tradiționale, fiind o investiție mult mai rentabilă. Costurile lunare se vor reduce substanțial, iar astfel puteți contribui la protejarea mediului înconjurător. Diminuarea poluării este foarte importantă pentru lumea în care trăim, pentru a putea să ne asigurăm un viitor mai sănătos.

Este imporatnt să avem la dispoziție cât mai multe posibilități de alegere în ceea ce privește sursele de energie. Astfel obținem mai multă independență energetică, ne asigurăm condițiile propice traiului modern și putem beneficia de resursele care ne avantajează. Nu toate regiunile sunt dotate și echipate pentru a permite utilizarea gazului natural, în astfel de cazuri este foarte indicat să apelăm la surse de energie regenerabilă. Pompa de căldură aer-apă de la PHNIX reprezintă o astfel de variantă și este o soluție pentru a preîntâmpina și a depăși astfel de neajusur

Fisa Tehnica

Manual Tehnic