SERVICE: +373 (22) 42 18 14
 VÎNZĂRI: +373 (62) 02 57 57

POMPA CIRCULATIE DAB, BPH 60/250.40M

POMPA CIRCULATIE DAB, BPH 60/250.40M

Cod produs: 73P 0010
Producator: DAB PUMPS S.P.A.
Garantie: 24
Disponibil la cerere
Pretul include TVA
Pretul este pe Buc

14228.00 LEIFotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!

41RT1

Specificatii tehnice

Nu exista informatii.
Nu exista informatii.
Nu exista informatii.
1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.


 Corp individual format dintr-o unitate hidraulica din fonta. Carcasa motorului este Este o electropompa pentru circulatia apei in instalatiile de incalzire si de aer conditionat, atat civile, cat si industriale. Corpul pompelor este din fonta. Motorul are rotor inecat. Rotorul este din tehnopolimer, iar arborele motor din otel inox calit montat pe rulmenti cu sfere din grafit, lubrifiate chiar de lichidul pompat. Camasa de protectie a rotorului si camasa statorului sunt din otel inox. Are un inel rezistent la lovituri din ceramica, garnituri de etansare din etilenpropilena si dop de aerisire din alama.

Carcasa motorului din aluminiu.Racordurile de aspiratie si refulare sunt flansate si prevazute cu racorduri filetate pentru manometre de control.
Motorul este de tip asincron cu doi poli. Pompele de circulatie au doua trepte de viteza. Viteza este reglata printr-un selector amplasat pe regleta, in scopul adaptarii functionarii acestora la caracteristicile instalatiei.
Motorul trebuie sa fie conectat la alimentare printr-un disjunctor extern. Disjunctorul trebuie sa fie conectat la protectia termica incorporata in motor, astfel incat sa-l protejeze impotriva suprasarcinii la toate cele doua
trepte de viteza.
Fluidul pompat trebuie sa fie curat, sa nu contina contaminanti solizi sau uleiuri, sa nu fie vascos, sa fie neutru din punct de vedere chimic, sa fie apropiat de proprietatile apei ( maxim 30% glicol).
Pompele se instaleaza cu arborele motor in pozitie orizontala pe conductele de refulare sau retur, cu gura de aspiratie cat mai aproape de vasul de expansiune, deasupra nivelului cazanului si cat mai departe posibil de coturi, ramificatii, pentru a evita turbulenta apei si zgomotul aparut in consecinta.