SERVICE: +373 (22) 42 18 14
 VÎNZĂRI: +373 (62) 02 57 57

MICROCENTRALA CONDENSATIE ECOTEC PLUS VU INT 346/5-5 VAILLANT

MICROCENTRALA CONDENSATIE ECOTEC PLUS VU INT 346/5-5  VAILLANT

Cod produs: 35VL0042
Producator: VAILLANT
Garantie: 24
Stoc limitat
Pretul include TVA
Pretul este pe Buc

39889.00 LEI

Cantitate:  Buc


Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!

450RT1

Specificatii tehnice

Nu exista informatii.
Nu exista informatii.
Nu exista informatii.
1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.


De ce noul ecoTEC plus?

Pentru un plus de confort.

Eficient prin experienţă

Vaillant se mândreşte cu împlinirea a 140 de ani de experienţă în tehnologia încălzirii pe bază de gaz.

Suntem cunoscuţi ca fiind producătorul de centrale termice numărul 1 în Europa şi suntem recunoscuţi prin produsele noastre, performanta, eficienta, calitatea şi fiabilitatea lor.

Vaillant se numără printre precursorii tehnicii centralei pe gaz cu condensare din Europa. în 1995 am lansat pe piaţă prima centrală pe gaz cu condensare, dezvoltată de către noi, şi în 2007 prima centrală ecoTEC plus. De atunci, peste 2,6 milioane de centrale din seria ecoTEC au fost instalate în toată lumea. Toate centralele pe gaz cu condensare Vaillant economisesc până la 30% din energie fată de vechile cazane, chiar mai mult de 40 % atunci când sunt combinate cu energia solară.

Ce combustibili utilizează tehnologia centralelor termice în condensare?

Centralele termice murale în condensare ecoTEC funcţionează pe bază de gaz natural şi gaz petrolier lichefiat (GPL). Gazul natural produce cele mai scăzute emisii dintre toţi combustibilii fosili: ardere curată şi consum economic de combustibil. în cazul în care locuinţa dumneavoastră nu este conectată la reţeaua de gaze naturale, puteţi utiliza cu uşurinţă GPL.

Cum puteţi utiliza tehnologia centralelor termice în condensare?

Centralele termice murale în condensare cu funcţionare pe bază de gaz precum ecoTEC sunt extrem de versatile, funcţionând ca un sistem (VU) cu boiler indirect extern pentru preparare apă caldă menajeră, sau ca un sistem combi cu preparare directă (instantanee) de apă caldă menajeră (VUW). Centrala necesită foarte puţin spaţiu, poate fi instalată uşor şi repede în clădiri vechi şi noi, se poate combina în mod flexibil şi poate fi înlocuită cu noile generaţii de centrale, în timp.

Chiar şl ca unică sursă de încălzire, ecoTEC este o soluţie fiabilă şi sigură pentru viitor, iar prin utilizarea energiei regenerabile, aceasta reprezintă sistemul perfect de economisire a energiei. Este posibilă atât combinarea cu un
sistem solar, cât şi conectarea la o pompă de căldură, pentru a crea un sistem hibrid inovator.

ecoTEC plus - pur şl simplu eficient Aparatul foarte versatil ecoTEC plus înseamnă putere de încălzire concentrată pe o suprafaţă de perete de doar 0,32 m2. Cu o putere de până la 35 kW, acesta furnizează căldură chiar şi caselor spaţioase, mai eficient şi mai fiabil ca niciodată.

Noul model utilizează un sistem electronic pentru amestecul gaz-aer şi funcţionează cu modulaţie optimă. Aceasta reduce consumul de energie şi emisiile, de asemenea, creşte eficienţa încălzirii apei. Schimbătorul de căldură în condensare integrat şi noile pompe cu eficienţă ridicată, asigură economii de energie suplimentare.în plus, sistemul de conexiune ingenios permite instalarea perfectă şi rapidă în orice locaţie.

Economia este vizibilă în cont!

Datorită tehnologiei moderne de condensare, care utilizează căldura conţinută în vaporii de apă ai gazelor arse, ecoTEC a realizat o eficienţă standard de 109 %, iar la funcţionarea pe apă caldă menajera, un procent excepţional de 104%.

Astfel, aceasta economiseşte în mod durabil până la 30% din costurile energetice în comparaţie cu un sistem de încălzire convenţional.

Datorită modulării arzătorului prin controlul automat continuu al arderii, ecoTEC 1§i adaptează debitul la nevoile deîncălzire.


Acest lucru asigură o gamă largă de modulare, de la aproximativ 15 % la 100 % dîn debitul maxim pentru eficientă maximă: ecoTEC nu consumă niciodată mai multă energie decât are nevoie, chiar şi la sarcini reduse. în plus, arderea sa este întotdeauna optimă; aceasta necesită mal puţine porniri şi va funcţiona fără probleme pe întreaga sa durată de viaţă. ecoTEC este extraordinar de durabilă. Testele au indicat că pornirea modulaţiei la 15 % din capacitatea nominală este ideală pentru cel mai mic consum posibil de gaz şi energie electrică. La ecoTEC plus, modulaţia optimă este de asemenea susţinută de noul sistem electronic pentru amestecul gaz-aer,în timp ce pompa cu eficienţă ridicată asigură economii suplimentare de energie electrică. Aşteptaţi-vă să plătiţi facturi de gaz şi energie electrică semnificativ mai micii

Confortul se simte în întreaga casai Centralele termice în condensare ecoTEC cu funcţionare pe bază de gaz sunt uşor de utilizat. Nevoile de încălzire sunt satisfăcute prin simpla apăsare a unui buton, sau prin simpla învârtire a unui buton, iar apa caldă curge ori de câte ori aveţi nevoie. Noul concept de comandă a fost dezvoltat în colaborare cu clienţii Vaillant, astfel încât ecoTEC să fie intuitivă în interfaţa noii aplicaţii şi dispune, de asemenea, de o nouă comandă a sistemului Vaillant: structura de operare şi afişajele sunt identice. Sistemul de control este modular şi
extensibil datorită componentelor electronice eBUS.

O calitate durabilă datorită otelului inoxidabil Piesa centrală a ecoTEC plus este schimbătorul său Inovator cu un strat termic din oţel inoxidabil, oferind un volum de apă de 24 de litri. Astfel, integrarea hidraulică este la fel de simplă în clădirile vechi. Datorită oţelului inoxidabil de înaltă calitate, schimbătorul este protejat împotriva coroziunii şi a impurităţilor. Este astfel rezistent şi necesită întreţinere la intervale de timp mai mari, reducând consumul energetic şi pierderea de presiune, permite obţinerea unui randament excepţional de 110 % (PCI).

Fiabilitate în toate situaţiile

Componentele de înaltă calitate şi sistemele inteligente ale ecoTEC plus îi garantează fiabilitatea. Datorită unui sistem multi-senzorial, cazanul se adaptează el însuşi condiţiilor locale şi lucrează constant cu o exploatare optimă. O funcţie speciala identifică imediat orice deviere fată de condiţiile ideale şi adaptează automat exploatarea: aprovizionarea cu căldură nu este astfel întreruptă în caz de probleme şi cazanul ecoTEC plus funcţionează întotdeauna cu o exploatare optimă, cu o fiabilitate extremă şi emisii reduse la minim, fără să fie necesară efectuarea celui mai mic reglaj suplimentar.

 

Specificatii tehnice

MODEL ECOTEC PLUS VUW INT II 246/5-5
PUTERE TERMICA MAXIMA NOMINALA LA 80/60 GRD C [KW] 20
PUTERE TERMICA MINIMA NOMINALA LA 80/60 GRD C [KW] 3.8
CLASA DE RANDAMENT [-] A
PROFILUL DE SARCINA XL
RANDAMENT ENERGETIC SEZONIER [%] 92
TEMPERATURA MAXIMA AGENT TERMIC - TUR [°C] 85
PRESIUNE MAXIMA ACM [BAR] 10
DEBIT ACM LA DT=35 GRD [l/min] 11
CAPACITATE VAS DE EXPANSIUNE [l] 8
RACORD CIRCUIT PRIMAR TUR [toli] 3/4
RACORD CIRCUIT PRIMAR RETUR [toli] 3/4
RACORD INTRARE ACM [toli] 1/2
RACORD IESIRE ACM [toli] 1/2
RACORD COMBUSTIBIL [toli] 1/2
RACORD GAZE ARSE [MM] 60/100
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50
CONSUM MAXIM GAZ METAN [NMC/H] 2.6
CONSUM MAXIM COMBUSTIBIL GPL [kg/h] 1.9
LATIME [MM] 440
INALTIME [MM] 720
ADANCIME [MM] 338
MASA [kg] 35