SERVICE: +373 (22) 42 18 14
 VÎNZĂRI: +373 (62) 02 57 57

Cum cumpar

Comanda online

Cautati produsele dorite folosind motorul de cautare din partea de sus a site-ului sau folosind meniul din stanga.

Apasati "Adauga in cos".

La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

Dupa ce ati ales produsele, completati detaliile privind livrarea comenzii, in partea de jos a paginii, sub "Cosul de cumparaturi". Dureaza maxim 1-2 minute.

a. Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa completati doar datele din formular si sa apasati butonul "Trimit comanda".
b. Daca sunteti deja client, introduceti email-ul si parola in boxul din dreapta si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati "Trimit comanda".

Modalitati de plata

Puteti alege sa platiti prin ordin de plata, cu cardul online sau la magazin. In functie de modalitatea preferata, veti primi instructiuni suplimentare, daca e cazul.
Puteti efectua plata online cu cardul, in conditii de siguranta deplina.

Plata online folosind cardul

Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA si MASTERCARD.

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, ROMSTAL foloseste egateway.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei MD. Pentru cardurile emise de Victoriabank  schimbul valutar se va face la cursul afisat de aceasta pe site-ul victoriabank.md (sectiunea curs valutar carduri). Pentru cardurile in valuta emise de catre alte banci schimbul valutar se va face la cursul practicat de sistemele de plati VISA sau MASTERCARD in dependent de card.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele egateway. ROMSTAL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

 

Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de ROMSTAL (email confirmare comanda). Se poate achita aceasta factura proforma la sediul unei banci sau printr-un sistem online.

Plata in magazinul Romstal

Puteti alege sa platiti intr-unul din magazinele noatre din toata tara. Reteau de magazine o gasiti aici: http://www.romstalgroup.com/ro/magazine/category/view/3

Aceasta modalitate de plata a fost creata pentru o mai mare flexibilitate, pentru clientii care nu detin card sau cont bancar sau prefera modalitatea de plata cash. O comanda va putea fi ridicata din magazinul de unde s-a ales sa se plateasca in limita stocului magazinului respectiv. In cazul in care produsele nu sunt disponible pe moment in magazin, ele vor veni din stocul central in termen de o zi pentru Chisinau si aproximativ 3 zile pentru magazinele din tara. Astfel momentul platii si momentul ridicarii produselor pot fi diferite.