SERVICE: +373 (22) 42 18 14
 VÎNZĂRI: +373 (62) 02 57 57

CONTOR INTELIGENT MONOFAZAT PENTRU INVERTERE FRONIUS 63A 230V

CONTOR INTELIGENT MONOFAZAT PENTRU INVERTERE FRONIUS 63A 230V

Cod produs: 35FV1166
Producator: FRONIUS INTERNATIONAL GmbH
Garantie: 12
Disponibil la cerere
Pretul include TVA
Pretul este pe BucFotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!


Specificatii tehnice

Nu exista informatii.
Nu exista informatii.
Nu exista informatii.
1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.


Contorul inteligent bidirectional Fronius Smart Meter 63A-1 este utilizat pentru monitorizarea, inregistrarea si controlul consumului de energie in cazul instalarii sistemelor fotovoltaice On-Grid, atunci cand sunt folosite invertoare Fronius. Datorita masurarii exacte a consumului si a interfetei de comunicare rapide RS485, controlul injectiei energiei in reteaua publica se face rapid si exact. Impreuna cu aplicatia Fronius Solar.web, contorul inteligent Fronius ofera o imagine de ansamblu clara asupra consumului de energie electrica dintr-o cladire.
Fronius Smart Meter este compatibil cu toate versiunile de invertoare On-Grid Fronius si impreuna cu releul integrat de management al energiei si interfata web(dotari standard ale invertoarelor Fronius) formeaza „Sistemul de management al energiei”. Sistemul de management al energiei este un sistem inovativ care permite utilizatorului sa creasca gradul de absorbtie al energiei produse de sistemul fotovoltaic prin utilizarea instantanee a acesteia pentru diferiti consumatori.

Caracteristici:
- Display : 6 digit LCD;
- Temperatura de operare: -25 - +55°C
- Curent de start : 40mA;
- Clasa de precizie : 1; 

Dacă am optat pentru sistem on-grid oferit de FRONIUS cu funcție de injecție în rețea, atunci avem nevoie și de contorul inteligent FRONIUS SMART METER care asigură monitorizarea și controlul consumului de energie. Contorul face parte din componentele sistemului de management a energiei conceput de FRONIUS.

Sistemul on-grid cu injecție în rețea de la FRONIUS asigură optimizarea consumului de energie și maximizarea eficienței sistemului de panouri fotovoltaice. Este o soluție inovatoare, care ne conferă confort total în utilizarea sistemului. Monitorizarea se poate realiza prin intermediul internetului, foarte rapid și precis, pentru managementul eficient al acestuia.

Beneficiile sistemului on-grid sunt date de reducerea semnificatică a consumului de energie și de controlul precis al acestuia. Energia electrică necesară pentru alimentarea consumatorilor casnici se obține din două surse, atât de la panourile fotovoltaice, cât și de la rețeaua de energie.

Energia obținută de la panouri este convertită în energie electrică utilizabilă, prin intermediul inverterelor FRONIUS PRIMO. Acestea optimizează trasferul de energie solară către acumulatori. În cazul în care este necesară o infuzie de energie, inverterele preiau de la rețeaua publică pentru asigurarea necesarului. Dacă, din contră, panourile produc energie excedentară, atunci inverterele alături de contorul special transferă surplusul de energie în rețea.

Pentru a realiza acest lucru este necesar să obținem un aviz special și aprobare de la furnizorul local de energie care să ne permită injecția de energie în rețea. În acest fel vom dispune de anumite beneficii, precum reduceri considerabile la costurile pentru energia utilizată din rețea.

Sistemul inovator de la FRONIUS ne oferă cele mai înalte performanțe, oferindu-ne tot confortul pentru a ne bucura de energie gratuită. Acum putem deține controlul optim al sistemului on-grid, maximizând eficiența acestuia cu ajutorul contorului bidirecțional FRONIUS SMART METER.

Specificatii tehnice

TENSIUNE 230 - 240 V
CURENT MAXIM ADMIS [A] 63
CONSUM PROPRIU [W] 1.5
GRAD DE PROTECTIE IP51(CADRU), IP20(CONEX)
DIMENSIUNI EXTERIOARE 89 X 35 X 65.6 MM