POMPA SUBMERSIBILA PULSAR 65/50 MA

  • Cod:73PS0159
  • Garantie:12
  • Disponibil:stoc momentan indisponibil
  • TVA inclus
  • Pretul este pentru Buc
  • 27,576.36 LEI
  • Nu exista produs in stoc
Comentarii  Comentarii  

*** Atentie ! Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal !
©
Este o electropompa submersibila alcatuita din corpul pompei si motor. Este utilizata in instalatii de pompare ale apelor limpezi de put, rezervoare de stocare sau cisterne, puturi largi sau cursuri de apa, dar si pentru distributia apei sub presiune prin instalatii de uz casnic, aplicatii mici din agricultura, irigatii cu apa de ploaie pentru. Pompa estefolosita in interiorul puturilor sau cuvelor, evitand astfel toate problemele legate de aspiratie si de amorsare.
Pompa este multietajata monobloc, cu partea hidraulica sub motorul a carui racire este asigurata de lichidul pompat. Rotoarele, difuzoarele, filtrul si cupa de ulei sunt din material termoplastic anti-abraziv. Camasa externa, camasa statorului, componenta superioara cu manson si garnitura de inchidere sunt din otel. Suportul rulmentului superior si inferior sunt din alama. Extensia arborelui rotorului este din otel. Elastomerii sunt din NBR. Suruburile sunt din otel inox.
Etansarea mecanica dubla cu camera de ulei interpusa, este din ceramica/carbon pe partea motorului si carbura de siliciu/carbura de siliciu pe partea cu pompa.
Motorul este de tip submersibil, asincron cu functionare continua. Statorul este introdus intr-un invelis ermetic din otel inox si este acoperit cu o calota in care se afla cablurile si condensatorul. Rotorul este montat pe rulmenti cu sfere supradimensionate, pentru a garanta o functionare silentioasa si de lunga durata.
Protectia termoampermetrica este incorporata, iar condensatorul este cuplat permanent.
Este livrata cu cablu standard cu o lungime de 15 m tip HO7 RN F prevazut cu stecher SCHUKO CEE 7-VII-UNEL 47166-68.
Fluidul pompat trebuie sa fie curat, sa nu contina substante solide sau abrazive, sa fie neutru din punct de vedere chimic, sa fie apropiat de proprietatile apei.
Cantitatea maxima de nisip admisa este de: 50 g/m3. Instalarea poate fi fixa sau portabila in pozitie orizontala sau verticala. Adancimea maxima de cufundare este de 20 m.
Functionarea este automata, iar pompa este dotata cu flotor.

Specificatii tehnice

PUTERE NOMINALA [KW] 1.2
CLASA DE IZOLARE F
DEBIT MAXIM [mc/h] 4.8
FURNIZOR DAB
MASA [kg] 19.5
INALTIME DE POMPARE MAXIMA [m] 81.9
GRAD DE PROTECTIE IP 68
TARA DE ORIGINE ITALIA
TEMPERATURA MAXIMA DE LUCRU FLUID [grd C] 40
TEMPERATURA MINIMA DE LUCRU FLUID [grd C] 0
TIP 65/50 M-A
PUTERE ELECTRICA MAXIMA ABSORBITA [KW] 1.8
CURENT NOMINAL MAXIM [A] 8
TURATIE MAXIMA [RPM] 2850
DIAMETRU [mm] 138
RACORD REFULARE [TOLI] 1 1/4
CONDENSATOR [micro F] 30
MODEL PULSAR
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50
INALTIME [mm] 657

Scrie un comentariu

Schita produsului

Nu exista schita pentru acest produs

Documentatii

Nu exista specificatii tehnice pentru acest produs

Ultimele produse vizualizate